דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (6-8 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קאדה שעועית מהמטבח הגיאורגי
מעדן גיאורגי טעים ביותר
  • 1 לבשל את השעועית במשך כשעה עד להתרככות.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השעועית, לרסק אותה ולערבב. לתבל במלח, פלפל שחור ושום.
  • 3 הכנת הבצק: בקערה לשים את הקמח המנופה והשמרים, להוסיף את הביצה, לערבב, להוסיף את המים, השמן והמלח, וללוש כ- 6-8 דקות לבצק נעים וטיפה דביק (ידנית או במיקסר).
  • 4 להניח את הבצק בצד למנוחה של כשעה, ללוש שוב, לחלק ל- 6-8 כדורים ולהניח בצד למנוחה נוספת של כ- 10 דקות.
  • 5 לפתוח כל כדור לעלה בעובי של 2 ס"מ, לשים במרכז את השעועית, להרים את הבצק מסביב ולסגור אותו במרכז בעדינות.
  • 6 עם המערוך לפתוח את הבצק לעלה גדול יותר כמו פיתה (בגודל 20 ס"מ).
  • 7 לחמם כפית שמן על מחבת חמה ולטגן את הקאדה במשך כ- 3 דקות מכל צד על אש בינונית עד שמשחים על אש בינונית.
  • 8 להניח על נייר סופג וכך להמשיך עם שאר הפיתות.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 15.6% 15.8% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב