דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קאדה שעועית מהמטבח הגיאורגי
קאדה שעועית מהמטבח הגיאורגי
קאדה שעועית מהמטבח הגיאורגי
מעדן גיאורגי טעים ביותר

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (6-8 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את השעועית במשך כשעה עד להתרככות.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השעועית, לרסק אותה ולערבב. לתבל במלח, פלפל שחור ושום.
  • 3 הכנת הבצק: בקערה לשים את הקמח המנופה והשמרים, להוסיף את הביצה, לערבב, להוסיף את המים, השמן והמלח, וללוש כ- 6-8 דקות לבצק נעים וטיפה דביק (ידנית או במיקסר).
  • 4 להניח את הבצק בצד למנוחה של כשעה, ללוש שוב, לחלק ל- 6-8 כדורים ולהניח בצד למנוחה נוספת של כ- 10 דקות.
  • 5 לפתוח כל כדור לעלה בעובי של 2 ס"מ, לשים במרכז את השעועית, להרים את הבצק מסביב ולסגור אותו במרכז בעדינות.
  • 6 עם המערוך לפתוח את הבצק לעלה גדול יותר כמו פיתה (בגודל 20 ס"מ).
  • 7 לחמם כפית שמן על מחבת חמה ולטגן את הקאדה במשך כ- 3 דקות מכל צד על אש בינונית עד שמשחים על אש בינונית.
  • 8 להניח על נייר סופג וכך להמשיך עם שאר הפיתות.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)783277
חלבונים (גרם)27.74 9.81
פחמימות (גרם)10838
מתוכן סוכרים (גרם)1.77 0.62
שומנים (גרם)27.42 9.7
מתוכם שומן רווי (גרם)1.9 0.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)36.14 12.78
נתרן (מ"ג)690.07244.09
סיבים תזונתיים (גרם)12.69 4.49
מים (גרם)92.5132.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)15.565.5
ויטמין B (מ"ג)0.520.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.053.56
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.03
ויטמין C (מ"ג)3.121.11
ויטמין D (מק"ג)0.20.07
ויטמין E (מ"ג)0.110.04
ויטמין K (מק"ג)0.430.15
סידן (מ"ג)89.7831.76
ברזל (מ"ג)5.762.04
מגנזיום (מ"ג)6.812.41
זרחן (מ"ג)38.0213.45
אבץ (מ"ג)0.250.09
אשלגן (מ"ג)1,185419.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.370.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.340.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 15.6% 15.8% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.