גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח גרוזיני/גיאורגי | » | פישקבי גיאורגי |
23 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפישקבי לאחר הטיגון. ייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן. שיטת ההכנה כוללת גם בישול (השעועית).
כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 239 | 389 |
חלבונים (גרם) | 7.34 | 11.96 |
פחמימות (גרם) | 31 | 50 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.59 | 0.96 |
שומנים (גרם) | 9.74 | 15.88 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.6 | 0.98 |
נתרן (מ"ג) | 298.76 | 486.99 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.37 | 5.5 |
מים (גרם) | 5.14 | 8.38 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.01 | 0.02 |
ויטמין B (מק"ג) | 45.44 | 74.07 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 0.84 | 1.37 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.49 | 0.8 |
ויטמין E (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.18 | 0.29 |
סידן (מ"ג) | 2.77 | 4.51 |
ברזל (מ"ג) | 0.05 | 0.08 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.92 | 1.5 |
זרחן (מ"ג) | 2.98 | 4.86 |
אבץ (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
אשלגן (מ"ג) | 12.59 | 20.53 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם