דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי עם נתחי עוף ופטריות
ארוחת צהריים טעימה וקלה לילדים
  • 1 לחמם בסיר שטוח את השמן.
  • 2 להכניס את הבצל ולטגן עד לשקיפות.
  • 3 להוסיף את קוביות חזה העוף ולטגן עד שמשנה את צבעו ללבן.
  • 4 להוסיף את הפטריות ולתבל לפי הטעם.
  • 5 לערבב ולכבות את הגז.
  • 6 לבשל בנפרד את הספגטי לפי ההוראות ולסנן.
  • 7 להוסיף את הספגטי אל נתחי העוף ולערבב.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 6.6% 33.8% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב