דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה הודו
שווארמה הודו ביתית טעימה להפליא
  • 1 בקערה מערבבים את התבלינים ב- 2 כפות שמן, מוסיפים את חתיכות ההודו (לאחר ששטפנו) ומערבבים היטב.
  • 2 משהים כשעה במקרר לספיגת טעמים.
  • 3 מעבירים לתבנית יציקה או לתבנית תנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות. תחילה אופים כ- 20 דקות מכוסה בנייר כסף (הבשר מגיר נוזלים ומתבשל במיצים של עצמו), לאחר מכן מורידים את נייר הכסף, הופכים את הבשר וממשיכים לאפות כ- 20 דקות עד להזהבה (את הרוטב שנוצר שומרים).
  • 4 מוציאים, מצננים מעט ופורסים לרצועות דקות של שווארמה.
  • 5 בסיר רחב מטגנים את הבצל ב- 2 כפות השמן עד להזהבה (תוך כדי מוסיפים את שומן הכבש), מוסיפים את רצועות ההודו ומזהיבים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.
  • 6 מוסיפים את הרוטב ששמרנו, מערבבים עוד כ- 2 דקות ומוכן. יופי של מנה טעימה - את הפיתה כבר הכנתם? מתכון ללאפה עיראקית ממש כאן מצד שמאל שלכם!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 29.3% 63.3% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב