דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילו גבינות ועגבניות מיובשות
בצק פילו במילוי נהדר
  • 1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מורחים בשמן זית תבנית עגולה וגדולה ומרפדים אותה ב- 4 יריעות של פילו. בין כל עלה פילו מורחים משמן העגבניות המיובשות (העגבניות המיובשות הטחונות ושמן הזית).
  • 2 שופכים את כל תערובת הגבינות (מערבבים את הגבינות עם הפלפל השחור והביצה) ומשטחים על גבי הפילו.
  • 3 מסדרים מעל תערובת הגבינה 4 יריעות פילו נוספות וביניהן מורחים משמן העגבניות המיובשות. חשוב - אל תחסכו בשמן העגבניות אחרת הבצק יקרע ויתייבש מדי.
  • 4 אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה וגדולה.

ניתן להחליף את העגבניות המיובשות הטחונות ב- 4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות מעורבב עם 1/4 כוס שמן זית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19% 21.8% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב