דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילו גבינות ועגבניות מיובשות
פילו גבינות ועגבניות מיובשות
בצק פילו במילוי נהדר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מורחים בשמן זית תבנית עגולה וגדולה ומרפדים אותה ב- 4 יריעות של פילו. בין כל עלה פילו מורחים משמן העגבניות המיובשות (העגבניות המיובשות הטחונות ושמן הזית).
  • 2 שופכים את כל תערובת הגבינות (מערבבים את הגבינות עם הפלפל השחור והביצה) ומשטחים על גבי הפילו.
  • 3 מסדרים מעל תערובת הגבינה 4 יריעות פילו נוספות וביניהן מורחים משמן העגבניות המיובשות. חשוב - אל תחסכו בשמן העגבניות אחרת הבצק יקרע ויתייבש מדי.
  • 4 אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה וגדולה.

ניתן להחליף את העגבניות המיובשות הטחונות ב- 4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות מעורבב עם 1/4 כוס שמן זית.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עידן דלל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)394229
חלבונים (גרם)16.87 9.82
פחמימות (גרם)4627
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.02
שומנים (גרם)14.7 8.56
מתוכם שומן רווי (גרם)4.83 2.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)46.25 26.91
נתרן (מ"ג)615.34358.01
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.04
מים (גרם)6.53.78
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.647.93
ויטמין B (מ"ג)0.20.12
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.022.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.04
ויטמין C (מ"ג)0.050.03
ויטמין D (מק"ג)0.170.1
ויטמין E (מ"ג)0.090.05
ויטמין K (מק"ג)0.430.25
סידן (מ"ג)444.6258.68
ברזל (מ"ג)0.220.13
מגנזיום (מ"ג)6.133.57
זרחן (מ"ג)17.2610.04
אבץ (מ"ג)0.110.07
אשלגן (מ"ג)14.888.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19% 21.8% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.