דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הצ`ורוס שמכינים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מיני צ`ורוס
מיני צ`ורוס שאי אפשר להפסיק לנשנש
  • 1 בסיר על הגז מחממים את המים, המרגרינה, הסוכר והמלח, ומביאים לרתיחה קלה.
  • 2 כשהמרגרינה נמסה מוסיפים את הקמח ובוחשים עם כף עץ עד שהקמח מתגבש לבצק. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כדקה עד ליציאת האדים.
  • 3 מוסיפים לתערובת את תמצית הוניל והביצים אחת אחת, מערבלים כ- 2 דקות נוספות, מעבירים את הבצק לשקית זילוף גדולה עם צנטר כוכב, סוגרים את השקית ושמים במקרר לשעה.
  • 4 מחממים שמן בסיר עמוק, מזלפים את הבצק לשמן (אפשר לחתוך את הבצק עם מספריים) וכשהבצק תופח ומזהיב מוציאים מהשמן.
  • 5 מגלגלים את הצ`ורוס בסוכר והקינמון המעורבבים והרי לכם מיני צ`ורוס מושלמים לקינוח.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לזלף מעל הצ`ורוס סירופ מייפל, סילאן, דבש, ריבת חלב או שוקולד.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במיני צ`ורוס לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 750 מ"ל שמן עמוק. זמן ההכנה כולל את זמן קירור בצק הצ`ורוס. ניתן לשמור את הבצק בקירור למשך יום. את הצ`ורוס מומלץ לאכול ישר מהטיגון אחרת הפריכות שלהם נעלמת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 36.9% 9.8% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב