דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ירקות בתנור
פשטידת ירקות שהילדים יאהבו
  • 1 לרסק את תפוחי האדמה המבושלים (לאחר קירור וקילוף) לפירה.
  • 2 להוסיף את הביצים הטריות, לבחוש היטב ולהוסיף את שאר המצרכים.
  • 3 לערבב בעדינות בתנועות עטיפה ולתבל עוד לפי הצורך.
  • 4 לחמם את השמן בסיר. כאשר השמן חם מאוד לשפוך את העיסה לסיר, להמתין כ- 10 דקות, להעביר את הסיר לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות במשך כ- 40 דקות. לקרר ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 מתקבלת פשטידת ירקות בתנור חמה וטעימה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 23.4% 20.6% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב