דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (20-25 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת גבינות, זיתים ושמיר
פשטידה טעימה ביותר לארוחת הערב
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מטגנים את הבצל והאורגנו בשמן ובחמאה עד להזהבה. מוסיפים את השום והסוכר ומטגנים על אש נמוכה עוד כדקה. מסירים מהאש.
  • 3 בקערה גדולה טורפים את הביצים ומערבבים את יתר המרכיבים היטב (פרט לשקדים והשומשום). מקפידים שלא יישארו גושי קמח.
  • 4 מוסיפים את תערובת הבצל ומערבבים.
  • 5 יוצקים לתבנית (בינונית, אפשר גם חד פעמית), מפזרים מלמעלה את השקדים הפרוסים ואת השומשום ומעבירים לתנור לאפייה של כ- 45 דקות עד להתייצבות והזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש חם עם עגבניות טריות.

ציוד נדרש: תבנית בינונית (אפשר חד פעמית).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 33.5% 27.6% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב