גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת גבינות, זיתים ושמיר |
23 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (20-25 מנות (תלוי בגודל המנה))
ציוד נדרש: תבנית בינונית (אפשר חד פעמית).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 119 | 218 |
חלבונים (גרם) | 5.93 | 10.85 |
פחמימות (גרם) | 8 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.48 | 0.88 |
שומנים (גרם) | 7.21 | 13.18 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.73 | 4.99 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 43.94 | 80.34 |
נתרן (מ"ג) | 266.65 | 487.52 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.6 | 1.09 |
מים (גרם) | 13.84 | 25.3 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 22.89 | 41.85 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.35 | 0.63 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.05 | 0.09 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.17 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.04 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7 | 12.79 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.18 | 0.32 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.41 | 2.58 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.18 | 0.33 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.13 | 0.24 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.11 | 2.03 |
סידן (מ"ג) | 109.19 | 199.64 |
ברזל (מ"ג) | 0.36 | 0.66 |
מגנזיום (מ"ג) | 5.38 | 9.83 |
זרחן (מ"ג) | 53.95 | 98.64 |
אבץ (מ"ג) | 0.32 | 0.59 |
אשלגן (מ"ג) | 40.64 | 74.29 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.24 | 0.43 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.03 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.19 | 0.34 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.7 | 1.28 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.63 | 1.15 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם