דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת אגוזים גרוזינית
פשטידת אגוזים מיוחדת מהמטבח הגרוזיני
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה אחת לערבב את המים והאגוזים.
  • 3 בקערה שנייה לטרוף את הביצים ולהוסיף את כל המצרכים הנוספים.
  • 4 לערבב את קערת האגוזים יחד עם הקערה השנייה.
  • 5 לרפד תבנית פיירקס מרובעת עם נייר אפייה ולאפות במשך כ- 30-40 דקות (לבדוק שמוכן עם קיסם שאמור לצאת נקי).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 58.5% 19.2% 18%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב