מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת אגסים שלמים טעימה
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
- 2 בקערה במיקסר לערבב את כל המצרכים ביחד את כל מרכיבי עיסת העוגה במשך כ- 8 דקות עד לקבלת עיסה.
- 3 לבשל את האגסים בסיר עם הסוכר, המים והקינמון למשך כ- 10 דקות בלבד.
- 4 לרפד תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ בנייר אפייה ולצקת לתוכה את העיסה.
- 5 להניח מסביב לתבנית את האגסים ולאפות במשך כ- 25 דקות (לבדוק עם קיסם - כשיוצא יבש העוגה מוכנה). לפדר באבקת סוכר לפי הטעם. הרי לכם עוגת אגסים טעימה במינימום הכנה!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה 24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
14.6% |
6.6% |
74.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב