דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בלימון, שום ושמן זית
כרעיים אפויים לצהריים
  • 1 להניח את הכרעיים בקערה ביחד עם קוביות הלימון, שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, הרוזמרין והתימין, ולעסות את כרעי העוף מכל הכיוונים.
  • 2 להעביר את הקערה למקרר למשך שעתיים לפחות, ולחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו לפני האפייה.
  • 3 להניח את כרעי העוף ואת ראש השום בתבנית אפייה, ולאפות במשך כ- 40 דקות (להרטיב מדי פעם במהלך האפייה את כרעי העוף ברוטב בתבנית).
  • 4 כ- 5 דקות לפני סיום האפייה להעביר לגריל העליון ולאפות עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית כרעי העוף במקרר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 19.8% 65.7% 11.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב