דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 491 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ ירקות וחזה עוף
מוקפץ ביתי, טעים וקל להכנה
  • 1 להשרות את חזה העוף הפרוס לרצועות בשמן הזית, הפפריקה, המלח, הפלפל השחור, הטריאקי והסויה, לערבב היטב ולהניח בצד לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
  • 2 להקפיץ את רצועות חזה העוף במחבת פסים עד שמוכן.
  • 3 לחתוך את הפלפלים, הגזר והקישוא לרצועות.
  • 4 להעביר את הירקות לסיר גדול ולכסות עם מכסה לכ- 2 דקות. להוסיף מעט מלח, פלפל שחור גרוס, רוטב טריאקי ורוטב סויה, להקפיץ מעט ולהעביר ללהבה נמוכה.
  • 5 להוסיף את רצועות חזה העוף אל הסיר ולהמשיך להקפיץ.
  • 6 בסיר קטן להרתיח את האטריות הדקות (לפי ההסבר המפורט על אריזת האטריות - אפשר להשתמש בכל סוג אטריות שאוהבים). כאשר הן מוכנות לסנן מהנוזלים ולהעביר לירקות המוקצפים. להקפיץ יחד כ- 2-3 דקות (לא יותר מדי כדי שלא יהיה "מושי").
  • 7 לבדוק את הטעמים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף כרוב אדום או לבן, או כל ירק אחר שאוהבים וכמובן אפשר להחליף רק בירקות שאוהבים. מי שאוהב חריף אפשר להוסיף לירקות פלפל ירוק חריף קצוץ - מוסיף פיקנטיות.

ניתן לוותר על חזה העוף ולהפוך את המתכון לצמחוני. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השריית חזה העוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 8.1% 39.3% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב