מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת ערב טעימה לצליאקים
- 1 מגררים את הבטטה במגררת עבה.
- 2 מוסיפים את שאר המצרכים למעט הקורנפלור והגבינה הצהובה המגורדת לפיזור מעל ומערבבים היטב. במידה והבלילה דלילה מוסיפים מעט קורנפלור או קמח תפוחי אדמה (עד רבע כוס).
- 3 מניחים עטרות נייר בתבנית מאפינס, יוצקים מבלילת הבטטה עד מעט לפני קצה השקעים ומפזרים מעט גבינה צהובה/מוצרלה מעל כל מאפין.
- 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד להזהבה. מתקבלים מאפינס בטטה טעימים ללא גלוטן.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: עטרות נייר גודל 4.
לא חובה להוסיף מלח מכיוון שמשתמשים בגבינה מלוחה (לפי הטעם). גיוון - הכנת פשטידה: מוותרים על הקמח והקורנפלור, משרים במים רותחים לכ- 3 דקות חצי חבילת אטריות/מקלוני אורז ללא גלוטן, מוסיפים לבלילה עם כל המצרכים, מערבבים, יוצקים לתבנית משומנת ואופים עד הזהבה כ- 30 דקות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
13% |
31.4% |
51.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב