דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת זוקיני וגבינות
שילוב מושלם בין זוקיני לגבינות
  • 1 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצל עד להזהבה.
  • 2 לערבב בקערה את הזוקיני עם הגבינות, הביצים והקוואקר. להוסיף את הבצל המטוגן ולתבל לפי הטעם.
  • 3 להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות. מומלץ לתת לפשטידה להתקרר קצת ולהתייצב לפני הפריסה.
  • 4 הרי לכם פשטידת זוקיני וגבינות טעימה במיוחד.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערה: את הזוקיני אפשר להחליף בקישואים רגילים (לסחוט היטב כיוון שקישואים רגילים אוגרים יותר נוזלים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 20.6% 37.1% 36.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב