דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות לכל רולדה (תלוי בגודל, סה"כ 3 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדה במילוי תמרים ואגוזים
אין על תמרים עם אגוזים ברולדה אחת
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק ידנית למשך כ- 3-4 דקות, לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך כ- 3 שעות (הבצק צריך להיות רך ונעים למגע יד, לא דביק).
  • 2 לערבב את מצרכי המילוי ביחד היטב.
  • 3 לחלק את הבצק לשלושה חלקים וכך גם את המילוי.
  • 4 לרדד כל חלק בצק לעלה, למרוח עליו מהמילוי, לגלגל לרולדה וכך להכין את שני החלקים הנוספים של הבצק והמילוי בהתאמה.
  • 5 להניח את הרולדות על תבנית אפייה, לסמן חיתוכים על כל רולדה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהרולדות משחימות.
  • 6 לקרר ולפזר אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 31.9% 9.9% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב