דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס כרישה עם גבינה בולגרית
מאפינס כרישה חלבי לארוחת הערב
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בסיר קטן לשים את הכרישה החתוכה עם המים, לבשל כ- 4 דקות ולסנן.
  • 3 לטרוף בקערה את הביצים, להוסיף את הבצל, הפטרוזיליה, הפלפל האדום, הגבינה הבולגרית והכרישה המבושלת, לתבל בתבלנים ולערבב.
  • 4 לטפטף שמן זית בתבנית השקעים מסיליקון ולצקת לתוכה את תערובת המאפינס עד הסוף.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שמוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים מסיליקון למאפינס (באיזו צורה שרוצים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 30.2% 36.5% 29%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב