דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות מטוגנות במילוי טעים במיוחד
  • 1 לשטוף את הפטריות, להסיר את ליבן ולהכין מעין סירות למילוי.
  • 2 לבשל את התרד למשך כ- 15 דקות, לקרר ולסנן ממים (יש אפשרות להשתמש גם ב- 6-8 קוביות תרד קפוא).
  • 3 בקערה לשים את הגבינות, התרד, המלח והפלפל השחור ולערבב.
  • 4 בצלחת אחת לשים את פירורי הלחם עם אבקת המרק (פרווה - זהב) והפפריקה, ובצלחת שנייה לטרוף את הביצים.
  • 5 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 6 למלא את הפטריות בגבינות והתרד, להרטיב בביצים הטרופות, לאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם המתובלים, לטגן דקה מכל צד ולהניח על נייר סופג.
  • 7 המלצה: לקשט צלחת הגשה בעלי בייבי וזיתים ביחד עם הפטריות הממולאות, ומומלץ להגיש בתוספת של גבינת עיזים או גבינה 5% שומן.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפטריות הממולאות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לערך לפי הצורך (אין מדובר בשמן לטיגון עמוק).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 40.2% 25.4% 28.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב