דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות מטוגנות במילוי טעים במיוחד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הפטריות, להסיר את ליבן ולהכין מעין סירות למילוי.
  • 2 לבשל את התרד למשך כ- 15 דקות, לקרר ולסנן ממים (יש אפשרות להשתמש גם ב- 6-8 קוביות תרד קפוא).
  • 3 בקערה לשים את הגבינות, התרד, המלח והפלפל השחור ולערבב.
  • 4 בצלחת אחת לשים את פירורי הלחם עם אבקת המרק (פרווה - זהב) והפפריקה, ובצלחת שנייה לטרוף את הביצים.
  • 5 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 6 למלא את הפטריות בגבינות והתרד, להרטיב בביצים הטרופות, לאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם המתובלים, לטגן דקה מכל צד ולהניח על נייר סופג.
  • 7 המלצה: לקשט צלחת הגשה בעלי בייבי וזיתים ביחד עם הפטריות הממולאות, ומומלץ להגיש בתוספת של גבינת עיזים או גבינה 5% שומן.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפטריות הממולאות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לערך לפי הצורך (אין מדובר בשמן לטיגון עמוק).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)401187
חלבונים (גרם)18.15 8.46
פחמימות (גרם)2110
מתוכן סוכרים (גרם)1.24 0.58
שומנים (גרם)28.66 13.37
מתוכם שומן רווי (גרם)4.35 2.03
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)109.58 51.11
נתרן (מ"ג)810.5378.03
סיבים תזונתיים (גרם)3.98 1.86
מים (גרם)113.7753.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)373.77174.33
ויטמין B (מ"ג)4.572.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.40.19
ויטמין B3 (מ"ג)2.281.06
ויטמין B5 (מ"ג)1.420.66
ויטמין B6 (מ"ג)0.260.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)108.650.65
ויטמין B12 (מק"ג)0.240.11
ויטמין C (מ"ג)8.033.74
ויטמין D (מק"ג)0.780.36
ויטמין E (מ"ג)1.720.8
ויטמין K (מק"ג)297.05138.55
סידן (מ"ג)305.43142.46
ברזל (מ"ג)3.551.66
מגנזיום (מ"ג)69.4132.37
זרחן (מ"ג)126.4158.96
אבץ (מ"ג)1.20.56
אשלגן (מ"ג)483.29225.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.720.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.560.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.010.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.940.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 40.2% 25.4% 28.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.