דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות ממולאות בגבינות ותרד
פטריות מטוגנות במילוי טעים במיוחד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הפטריות, להסיר את ליבן ולהכין מעין סירות למילוי.
  • 2 לבשל את התרד למשך כ- 15 דקות, לקרר ולסנן ממים (יש אפשרות להשתמש גם ב- 6-8 קוביות תרד קפוא).
  • 3 בקערה לשים את הגבינות, התרד, המלח והפלפל השחור ולערבב.
  • 4 בצלחת אחת לשים את פירורי הלחם עם אבקת המרק (פרווה - זהב) והפפריקה, ובצלחת שנייה לטרוף את הביצים.
  • 5 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 6 למלא את הפטריות בגבינות והתרד, להרטיב בביצים הטרופות, לאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם המתובלים, לטגן דקה מכל צד ולהניח על נייר סופג.
  • 7 המלצה: לקשט צלחת הגשה בעלי בייבי וזיתים ביחד עם הפטריות הממולאות, ומומלץ להגיש בתוספת של גבינת עיזים או גבינה 5% שומן.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפטריות הממולאות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לערך לפי הצורך (אין מדובר בשמן לטיגון עמוק).

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)401 קלוריות187 קלוריות
חלבונים18.1 גרם8.5 גרם
פחמימות21 גרם10 גרם
מתוכן סוכרים1.2 גרם0.6 גרם
שומנים28.7 גרם13.4 גרם
מתוכם שומן רווי4.4 גרם2 גרם
מתוכם שומן טראנס10.3 מ"ג4.8 מ"ג
כולסטרול109.6 מ"ג51.1 מ"ג
נתרן810.5 מ"ג378 מ"ג
סיבים תזונתיים4 גרם1.9 גרם
מים113.8 גרם53.1 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A373.8 מק"ג174.3 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)4.6 מ"ג2.1 מ"ג
ויטמין B1102.6 מק"ג47.9 מק"ג
ויטמין B2402.8 מק"ג187.9 מק"ג
ויטמין B32.3 מ"ג1.1 מ"ג
ויטמין B51.4 מ"ג0.7 מ"ג
ויטמין B6256.1 מק"ג119.5 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B9108.6 מק"ג50.7 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C8 מ"ג3.7 מ"ג
ויטמין D0.8 מק"ג0.4 מק"ג
ויטמין E1.7 מ"ג0.8 מ"ג
ויטמין K297.1 מק"ג138.5 מק"ג
סידן305.4 מ"ג142.5 מ"ג
ברזל3.6 מ"ג1.7 מ"ג
מגנזיום69.4 מ"ג32.4 מ"ג
זרחן126.4 מ"ג59 מ"ג
אבץ1.2 מ"ג0.6 מ"ג
אשלגן483.3 מ"ג225.4 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות717.6 מ"ג334.7 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 374.4 מ"ג34.7 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6559.4 מ"ג260.9 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות1 גרם0.5 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 9941.2 מ"ג439 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 40.2% 25.4% 28.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪