מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות בטעם מיוחד לארוחת הצהריים
- הכנת המלית:
- 1 מאדים בשמן הזית את הבצל והשום עד להזהבה ומצננים.
- 2 מאחדים את כל מצרכי המלית (חוץ מהסולת והשמן לטיגון הקציצות), מוסיפים את הבצל והשום, ולשים לעיסה אחידה.
- 3 יוצרים כדורים ומניחים בצד.
- 4 מגלגלים את הקציצות בסולת ומטגנים בסיר עד להשחמה.
- 5 מוציאים את הקציצות מהסיר ומניחים על מגש.
- הכנת הרוטב:
- 1 מחממים סיר רחב, מוסיפים את שמן הזית ומזהיבים את הבצל והשום.
- 2 מוסיפים את הקישואים, השמיר, ציר העוף, מיץ הלימון והתבלינים.
- 3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקציצות.
- 4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כחצי שעה.
- 5 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
26.8% |
38.1% |
30.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב