מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (קציצות בינוניות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות פטריות ומטוגנות בסגנון ביתי
- 1 לבשל את הפטריות במים רותחים ומלוחים למשך כ- 10 דקות, ולאחר מכן לחלק אותן לשניים.
- 2 לקצוץ את הבצל דק ולחלק אותו גם כן לשניים.
- 3 חצי מהפטריות והבצל לטחון יחד במטחנת בשר ואת החצי השני לטגן בשמן.
- 4 לשים את החלק הטחון והמטוגן ביחד בקערה, להוסיף את פירורי הלחם והביצה, ולערבב. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב בשנית.
- 5 ליצור קציצות, לטבול אותן בפירורי הלחם ולטגן בשמן עד להשחמה.
- 6 בתיאבון
הקציצות לא יוצאות שומניות מדי, אך בכל זאת שמתי על צלחת עם נייר סופג שיהיה כמה שפחות שמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.4% |
30.2% |
15.5% |
46.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב