דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רוטב אגוזים עם ביצים קשות
רוטב גיאורגי מיוחד
  • 1 בסיר עם מים לבשל את הביצים, לקלף ולשים בצד.
  • 2 בסיר בינוני נוסף לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום והתבלינים, לערבב, להוסיף את המים ולהביא להרתחה.
  • 3 להוסיף את רסק העגבניות, רוטב התמרינדי והאגוזים הטחונים, לערבב ולהוסיף את הביצים הקשות.
  • 4 לבשל במשך כ- 30 דקות. הרוטב צריך להיות קצת סמיך (במידה ורוצים להגדיל את המנות יש להוסיף יותר מים ואגוזים טחונים ולבשל יותר ביצים).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 48.3% 28.7% 20.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב