מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (מס` גלגלי לביבות מוערך)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות ממולאות וטעימות בצורת גלגלים
- 1 לטגן בשמן במחבת את הירקות עם התבלינים, להקפיץ כ- 15 דקות, לקרר ולשים בצד.
- 2 לאחר שתפוחי האדמה בושלו לרסק לפירה (שלא יהיה דליל) ולתבל במלח ובפלפל שחור.
- 3 ליצור מכל כ- 3 כפות פירה כדור.
- 4 לפזר על משטח עבודה את הקמח, להניח את הכדורים ולפתוח בעזרת הידיים לצורת פיתה.
- 5 למלא כ- 2 כפות ממילוי הירקות בפיתה, לסגור לצורת חצי ירח ולגלגל בקמח לצורת נקניק עבה.
- 6 להניח בצלחת אחת פירורי לחם ובצלחת שנייה ביצים טרופות.
- 7 להרטיב את הנקניק בביצים הטרופות, לאחר מכן בפירורי הלחם (בזהירות כדי שלא יתפרק) ולסגור בקצוות לצורת גלגל.
- 8 לחמם את השמן לטיגון במחבת (ראו מידע נוסף) ולטגן כל לביבה כ- 2 דקות מכל צד.
- 9 להניח על נייר סופג (אפשר לאכול חם או קר).
- 10 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בגלגלי הלביבות לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן לטיגון. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
24.5% |
11.2% |
59.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב