מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 339 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מחממים בסיר את החמאה.
- 2 קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה קלה.
- 3 כותשים את שיני השום ומוסיפים אותם ואת הפטריות עד שהפטריות משחימות מעט.
- 4 מוסיפים את היין הלבן ומטגנים עד שהיין מתאדה.
- 5 מוסיפים את השמנת המתוקה.
- 6 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור ואת עלי הבזיליקום.
- 7 להביא לרתיחה ולהקפיד לערבב כל הזמן.
- 8 אחרי שהכל רתח להנמיך את האש ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שמוכן.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוגי הפסטה ובכל סוגי הפטריות - למרות שהפטריות הכי מומלצות הן פטריות שמפיניון טריות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
26.9% |
13.5% |
57.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב