דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית מטוגנת עם פירורי לחם
אין כמו תוספת כרובית מטוגנת
  • 1 לחלק את הכרובית באמצעות סכין לפרחים לא קטנים.
  • 2 להעביר את פרחי הכרובית לסיר עם מים רותחים ולבשל כרבע שעה (לא יותר מדי כך שהכרובית תהיה אל דנטה - לא קשה ולא רכה. נתין לבדוק עם מזלג). לסנן מהמים.
  • 3 בקערה אחת לטרוף את הביצים ולערבב ביחד עם המלח, הפלפל השחור, אבקת מרק העוף, הפפריקה והשום.
  • 4 בקערה שנייה לשים את פירורי הלחם המוזהבים (אם חסר לקראת סוף הטיגון להוסיף עוד לפי הצורך).
  • 5 לטבול היטב כל פרח כרובית בביצה ולאחר מכן לפזר בנדיבות מכל הכיוונים פירורי לחם מוזהבים.
  • 6 לחמם במחבת כ- 2 כוסות שמן (לא הכל נספג בכרובית - אל דאגה. ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן).
  • 7 לטגן את פרחי הכרובית מכל הכיוונים עד להשחמה הרצויה.
  • 8 להעביר לנייר סופג ולהגיש בסמיכות לארוחה עם לימון בצד (ולסחוט מעל).
  • 9 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכרובית לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 2 כוסות שמן. ניסיתי להכין גם בתנור על נייר אפייה - גם יוצא נחמד אבל לא כמו בטיגון (אז לאכול רק כרובית אחת... קשה אבל לנסות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 54% 10.4% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.38 (1.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב