גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | כרובית מטוגנת עם פירורי לחם |
6 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכרובית לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 2 כוסות שמן. ניסיתי להכין גם בתנור על נייר אפייה - גם יוצא נחמד אבל לא כמו בטיגון (אז לאכול רק כרובית אחת... קשה אבל לנסות).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 471 | 175 |
חלבונים (גרם) | 7.75 | 2.88 |
פחמימות (גרם) | 21 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.38 | 1.63 |
שומנים (גרם) | 40.22 | 14.93 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.71 | 1.38 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 84.32 | 31.31 |
נתרן (מ"ג) | 685.46 | 254.5 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.15 | 1.91 |
מים (גרם) | 191.9 | 71.25 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 44.75 | 16.62 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.92 | 1.08 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.83 | 0.31 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.31 | 0.49 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.39 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 93.25 | 34.62 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.2 | 0.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 83.42 | 30.97 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.46 | 0.17 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.45 | 0.17 |
ויטמין K (מק"ג) | 26.37 | 9.79 |
סידן (מ"ג) | 46.26 | 17.17 |
ברזל (מ"ג) | 1.13 | 0.42 |
מגנזיום (מ"ג) | 20.64 | 7.66 |
זרחן (מ"ג) | 107.66 | 39.97 |
אבץ (מ"ג) | 0.64 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 309.58 | 114.94 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.86 | 0.32 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.33 | 0.12 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.47 | 0.17 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.89 | 0.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.84 | 0.31 |