דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 167 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בלינצ`ס במילוי בשר
בלינצ`ס עם בשר ורוטב
  • 1 לערבב את הקמח, כוס וחצי מים, הביצים, המרגרינה המומסת וקורט המלח לתערובת אחידה ללא גושים.
  • 2 לצקת למחבת 1/2 כמות של מצקת מרק לשטח על פני כל המחבת. לטגן קלות מצד אחד עד שתהיינה בועות על הצד השני.
  • 3 להוציא לצלחת בזהירות את עלי הבלינצ`ס.
  • 4 במחבת גדולה לטגן את הבצלים עד להזהבה קלה.
  • 5 להוסיף את הבשר ולערבב עד שישנה את צבעו, להוסיף מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה ולערבב. לטעום ולתקן תיבול. להניח להתקרר.
  • 6 לקחת עלה של בלינצ`ס להניח במרכזו כף גדושה של המילוי ולגלגל את העלה. להניח בתבנית/צלחת מאורכת.
  • 7 טעים להגיש עם רוטב פטריות - להקפיץ קופסת פטריות משומרות במעט שמן, להוסיף 3 כפות אבקת מרק פטריות, מעט פלפל שחור וכוס וחצי מים. להביא לרתיחה ולבשל עד להסמכה.
טיפ למתכון
אפשר להגיש את הבלינצ`ס ממולא ריבה, תות שדה וסוכר ובממרח שוקולד פרווה ואגוזים כקינוח לארוחה בשרית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 35.8% 22.1% 39.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב