דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שבלולי בצק עלים במילוי בשר
  • 1 במחבת רחבה לטגן בצל עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 3 להוסיף תבלינים, לטעום ולתקן תיבול.
  • 4 לרדד בצק עלים ולחתוך רצועות של 3 ס"מ.
  • 5 לשים בצד הקרוב אלינו מילוי ולגלגל את הבצק עליו.
  • 6 לגלגל את הבצק מהצד כלפי פנים עד לצד השני לקבלת צורה של שבלול.
  • 7 למרוח ביצה טרופה ושומשום על השבלולים ולהכניס לאפיה בחום של 160 מעלות עד שהמאפים מזהיבים.
  • 8 להגיש עם רוטב פטריות - להקפיץ קופסא של פטריות במעט שמן, להוסיף 3 כפות אבקת מרק פטריות וכוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עד להסמכה. לשפוך על השבלול בזמן ההגשה ולהתחיל לטרוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 32.9% 20.1% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב