דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

55 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סחלב עם פיסטוקים
עוגיות מושלמות בטעם סחלב
  • 1 בקערת מעבד המזון שמים את הקמח, אבקת הסחלב, אבקת הסוכר, הקוקוס והקינמון. מעבדים לשנייה רק לפיזור המצרכים. מוסיפים את החמאה ומעבדים בפולסים עד לקבלת מרקם פירורי.
  • 2 מוסיפים את הפיסטוקים והביצה, ומעבדים בפולסים עד לקבלת גושים גסים. הפיסטוק גם יעבור עיבוד אבל יישארו חתיכות קטנות וזה מה שאנחנו רוצים.
  • 3 מוסיפים תחילה 2 כפות מים קרים ומעבדים עד לקבלת בצק (יכול להיות שלא תזדקקו לכף הנוספת). הבצק יהיה מעט דביק אבל נוח לעבודה.
  • 4 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. יוצרים שני גלילים בקוטר 4 ס"מ, עוטפים בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעה עד שעתיים (עד שהגלילים קפואים).
  • 5 בעזרת סכין חדה פורסים את הגלילים לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם רווחים בין עוגייה לעוגייה.
  • 6 אופים בחום של 160 מעלות למשך כ- 13-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים, מתאפקים לא לטעום (כי ברגע שמתחילים עם אחת...) ומהר מעבירים לצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסחלב. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.5% 9.3% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב