דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוואקר ואגוזים
  • 1 לערבב את הקוואקר, האגוזים, השקדים והשומשום, ולאפות כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות. לשים לב שלא יישרפו, לערבב מדי פעם. להוציא מהתנור, לקרר, להכניס למעבד מזון ולרסק.
  • 2 לשפוך לתוך קערה ולהוסיף את הקוקוס, הדבש, הסילאן, הקמח, השמן והביצים. לערבב היטב עד שכל המצרכים יתאחדו.
  • 3 להניח נייר אפייה בתבנית, למזוג את העיסה ולהדק עם כוס.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות. להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך. לשמור את עוגיות הקוואקר והאגוזים בצנצנת זכוכית סגורה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להוריד מכמות הדבש לחצי כוס, ולהמיר את הקמח הלבן בקמח מלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 27.5% 15.6% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב