דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוואקר ואגוזים
  • 1 לערבב את הקוואקר, האגוזים, השקדים וחצי כוס השומשום, ולאפות 20 דקות ב - 180 מעלות צלזיוס.
  • 2 לשים לב שלא ישרפו, לערבב מידי פעם.
  • 3 להוציא מהתנור, לקרר, להכניס למעבד מזון ולרסק.
  • 4 לשפוך לתוך קערה ולהוסיף את חצי כוס הקוקוס, חצי כוס הדבש, רבע כוס הסילאן, רבע כוס הקמח, חצי כוס השמן ו- 2 הביצים.
  • 5 לערבב היטב עד שכל החומרים יתאחדו.
  • 6 לשים נייר אפיה בתבנית, לשפוך את העיסה ולהדק עם כוס.
  • 7 לאפות בתנור 30 דקות ב- 180 מעלות צלזיוס.
  • 8 להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך.
  • 9 לשמור בצנצנת זכוכית סגורה.
  • 10 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להוריד מכמות הדבש לחצי כוס, ולהמיר את הקמח הלבן בקמח מלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 30.9% 12.7% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב