דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
שרימפס ומולים עם פפריקה מעושנת ועגבניות
מעדן אמיתי לאוכלי השרימפס והמולים
  • 1 פורסים דק את פלפל הצ`ילי והשום, וחוצים את עגבניות השרי.
  • 2 מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
  • 3 מוסיפים למחבת את פלפל הצ`ילי והשום, ומערבבים היטב.
  • 4 לאחר כ- 2 דקות מוסיפים את עגבניות השרי החצויות והפפריקה המעושנת הספרדית ("פימנטון של אל אוויון" - במידה ומשתמשים בפפריקה תוצרת הארץ יש לשים לפחות חצי כפית אם לא יותר היות והיא חלשה יותר), ומטגנים כמה דקות עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.
  • 5 קוצצים את עלי האורגנו.
  • 6 מוסיפים את פירות הים והאורגנו הקצוץ למחבת. מערבבים היטב ומכסים.
  • 7 מבשלים כ- 2-3 דקות תוך עדי ערבוב מדי פעם עד אשר השרימפס משנה את צבעו ללבן/ורוד אטום והמולים נפתחים.
  • 8 מפזרים מלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המולים ואת האורגנו הטרי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 40.5% 32.1% 22.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב