מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק תירס קל להכנה
- 1 לרסק בבלנדר את קופסת התירס הגדולה ריסוק קל.
- 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את התירס המרוסק ולערבב.
- 3 להוסיף את המים, התבלינים והתירס השלם, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל כ- 3-4 דקות.
- 4 לבחוש את הקורנפלור עם חצי כוס המים, להוסיף למרק בזרם דק, לבחוש כל הזמן ולבשל עוד כ- 5 דקות.
- 5 להוסיף את הביצים הטרופות בתנועות סיבוביות למרק ולחכות כדקה עד שנטיפי הביצים מתקשים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
16.5% |
17% |
60.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב