דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (48 מאפינס קטנים או כ- 24 גדולים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס תפוחי עץ וקינמון
מאפינס קל להכנה עם תפוחים וקינמון
  • 1 מערבבים היטב בקערה את כל המצרכים פרט לתפוחים.
  • 2 קוצצים את התפוחים המקולפים לקוביות קטנות של כ- 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ.
  • 3 מוסיפים את התפוחים הקצוצים לתערובת ומערבבים היטב.
  • 4 מחלקים לתבניות מאפינס עד כ- 3/4 מהגובה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 14-25 דקות - תלוי בגודל המאפינס (כשהוא משחים וקיסם יוצא יבש - הוא מוכן).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל מטבח (רצוי בהחלט).

ניתן להשתמש בתפוחים אדומים או ירוקים - תלוי אם בא לכם מתקתק או חמצמץ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 22.6% 7.5% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב