דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (קציצות בגודל ביס)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו שילדים אוהבים
קציצות הודו בקלי קלות
  • 1 לשים היטב בידיים את כל התערובת עד לקבלת מסה אחידה ודביקה.
  • 2 יוצרים מהתערובת עיגולים שטוחים מעט בעובי של כחצי ס"מ.
  • 3 מטגנים את הקציצות במעט שמן או צורבים על מחבת פסים משני הצדדים.
  • 4 בתיאבון חיוך
  • הערות חשובות:
  • 1 הקציצות צריכות להיות עסיסיות - יש להיזהר לא לייבש אותן. לכן, לא מומלץ לאפות בתנור.
  • 2 המסה דביקה וזה בסדר - כך מתקבלות קציצות רכות ועסיסיות במיוחד.
  • 3 אין צורך בביצה ובפירורי לחם.
  • 4 מומלץ להגיש עם רבע לימון ליד.
  • 5 להגיש חם!
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בעוף טחון במקום בהודו טחון.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 31% 41.8% 23.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב