דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו מטוגנות
קציצות הודו שכולם אוהבים
  • 1 לערבב בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולהניח בצד לכ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 לחלק את התערובת ל- 15 כדורים ובידיים משומנות ליצור קציצות.
  • 3 לטגן את הקציצות בשמן החם ולהניח על נייר סופג.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה ופרוסות עגבניה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את השמן לשימון הידיים ואת הפטרוזיליה והעגבניות לקישוט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 46.6% 40.8% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב