דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 332 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון בתנור עם עשבי תיבול
ארוחת דגים קלה וטעימה
  • 1 קוצצים גס את כל עשבי התיבול ומערבבים בקערה (עשבי התיבול לפי הטעם האישי של כל אחד).
  • 2 מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית.
  • 3 כשהמחבת חמה מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים במשך כמה דקות עד שמתרככים קלות.
  • 4 לקראת סוף האידוי מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
  • 5 לוקחים רבע מהתערובת המוכנה ויוצרים פס בגודל הסלמון על גבי נייר אפייה ועליו מניחים את הסלמון.
  • 6 מצפים את הסלמון בשארית התערובת.
  • 7 מגלגלים את הסלמון בנייר האפייה ואת כל זה עוטפים בנייר אלומיניום.
  • 8 אופים כ- 13 דקות בחום של 250 מעלות במצב טורבו.
  • 9 פותחים את העטיפה ואופים עוד 3-4 דקות במצב גריל.
  • 10 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 52.5% 39.7% 5.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב