מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של לביבות)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתה מטוגנת אבל בריאה
- 1 לגרד את כל הירקות ולהגיר היטב את הנוזלים.
- 2 לאחד את כל מרכיבי חביתת הירק.
- 3 לחמם את השמן במחבת, לצקת את התערובת למחבת ולטגן כמה דקות עד שהחלק התחתון מזהיב.
- 4 להפוך את החביתה על צלחת כשהחלק המטוגן כלפי מעלה, ולהחליק את החביתה חזרה אל המחבת עם החלק הלא מטוגן כלפי מטה לעוד מספר דקות עד שגם צד זה יזהיב.
- 5 להוציא מהמחבת, לחלק למשולשים ולהגיש חביתת ירק טעימה עם סלט ירקות ולחם.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
במקור עושים חביתה אחת גדולה אבל ניתן להכין כמו שאני עשיתי - לביבות. במקרה זה יש להשתמש בכף על מנת לצקת אותן למחבת.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.9% |
10.4% |
14.3% |
65.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב