דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 698 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 גלילים (סה"כ 4 גלילים))

  • דג בקלה - 400 גרם
    4 נתחי דג בקלה יפים ושלמים
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • קישוא - 3 יחידות גדולות - סה"כ (870 גרם)
    פרוסים לאורך דק מאוד
  • שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    כמות מוערכת שנספגת בטיגון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלילי דג מטוגנים עם קישואים
מנה מקורית עם דג בקלה
  • 1 לפזר מלח ופלפל שחור על הדגים והקישואים.
  • 2 להניח פרוסת דג ומעליה להניח 5 פרוסות דקות של קישואים.
  • 3 לגלגל מקצה לקצה ולסגור בכמה קיסמים.
  • 4 לטגן בשמן עמוק ולהניח על נייר סופג. להעביר לכלי הגשה, להוציא את כל הקיסמים בזהירות ולקשט ברוטב צ`ילי וגרגירי פלפל צבעוני.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קיסמים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדגים לאחר הטיגון. יש צורך לטגן בשמן עמוק (הכמות תלויה בסיר). הערך התזונתי לא כולל את רוטב הצ`ילי המתוק וגרגירי הפלפל האנגלי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 43.7% 37.3% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב