דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק פילו במילוי אגוזים
הכי טעים עם הקפה
  • 1 לערבב את כל והאגוזים עם הקינמון והציפורן.
  • 2 להניח 2 דפי פילו על נייר אפייה בתוך תבנית, בעזרת מברשת לשמן את הדפים, לפזר עליהם שכבה של אגוזים, שוב 2 דפי פילו, שוב לשמן, שוב לפזר אגוזים וכך להכין עוד שכבה אחת (סה"כ 3 שכבות).
  • 3 לכסות בשני דפי פילו אחרונים.
  • 4 למרוח ביצה טרופה בשכבה עדינה, לסמן חיתוכים בגודל הרצוי ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
  • 5 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר עד להסמכה, למזוג על כל העוגה, לחתוך בסימונים שהכנו, לקרר ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: התבנית המרובעת הגדולה של התנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 29% 12.7% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב