דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות בוטנים לפסח
אין על עוגיות הבוטנים של פסח
  • 1 להקציף את הסוכר עם הביצים.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב (אם והעיסה דלילה יש להוסיף קמח שקדים בהדרגה). אין הכוונה לשקדים גרוסים אלא לקמח שקדים.
  • 3 להכניס את העיסה לשקית זילוף עם פיה רחבה ולזלף על נייר אפייה בתבנית (אין צורך לשמן אותו לפני כן).
  • 4 לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. מתקבלות עוגיות בוטנים לפסח טעימות ביותר!
  • 5 בתיאבון חג פסח שמח חיוך

העוגיות עשויות לצאת לכם שטוחות אם העיסה דלילה (ראו סעיף 2). בנוסף, יש כמה סיבות נוספות לכך: גודל הביצה או שהבוטנים יותר יבשים או לחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 31.9% 17% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב