דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על עוגיות הבוטנים של פסח

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף את הסוכר עם הביצים.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב (אם והעיסה דלילה יש להוסיף קמח שקדים בהדרגה). אין הכוונה לשקדים גרוסים אלא לקמח שקדים.
  • 3 להכניס את העיסה לשקית זילוף עם פיה רחבה ולזלף על נייר אפייה בתבנית (אין צורך לשמן אותו לפני כן).
  • 4 לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. מתקבלות עוגיות בוטנים לפסח טעימות ביותר!
  • 5 בתיאבון חג פסח שמח חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)115406
חלבונים (גרם)3.73 13.16
פחמימות (גרם)1037
מתוכן סוכרים (גרם)7.18 25.31
שומנים (גרם)7 24.68
מתוכם שומן רווי (גרם)1.03 3.62
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)25.3 89.23
נתרן (מ"ג)10.4536.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.84 2.96
מים (גרם)6.2121.9
ויטמין A (מק"ג)10.8838.38
ויטמין B (מ"ג)1.836.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B3 (מ"ג)1.435.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.89
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.4365.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.21
ויטמין D (מק"ג)0.140.49
ויטמין E (מ"ג)0.82.82
ויטמין K (מק"ג)0.020.09
סידן (מ"ג)9.6333.95
ברזל (מ"ג)0.361.27
מגנזיום (מ"ג)19.4268.49
זרחן (מ"ג)51.28180.9
אבץ (מ"ג)0.441.54
אשלגן (מ"ג)79.88281.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.786.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.756.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.8410
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.759.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 31.9% 17% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.