מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת פקאן טעימה וקלה להכנה
- הכנת הקראמבל:
- 1 שמים את הקמח עם הסוכר החום, המלח, הפקאנים והקינמון במעבד מזון ומעבדים קצת עד לקיצוץ הפקאנים.
- 2 מוסיפים את החמאה ומערבלים עד לקבלת פירורים גסים ולחים.
- 3 שומרים בקירור.
- הכנת העוגה:
- 1 מקציפים את החמאה עם הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קרם אחיד.
- 2 מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3 מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים עד שנטמעת בתוך התערובת.
- 4 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבלים כמה שפחות עד לקבלת תערובת אחידה.
- 5 מוזגים חצי מהתערובת לתבנית אינגליש קייק ומשטחים.
- 6 מפזרים חלק מתערובת הקראמבל כך שתכסה את פני העוגה.
- 7 מוזגים את מה שנותר מהתערובת ומכסים את הקראמבל בתבנית.
- 8 מכסים את פני העוגה בשארית הקראמבל.
- 9 אופים את העוגה בתנור למשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. שימו לב שחשוב לחכות שהעוגה תתקרר לגמרי טרם הוצאתה מהתבנית!
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת + משקל מטבח ביתי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
27.3% |
7.5% |
64.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב