דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קראמבל פקאן Inside-Out
עוגת קראמבל פקאן Inside-Out
עוגת קראמבל פקאן Inside-Out
עוגת פקאן טעימה וקלה להכנה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 שמים את הקמח עם הסוכר החום, המלח, הפקאנים והקינמון במעבד מזון ומעבדים קצת עד לקיצוץ הפקאנים.
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבלים עד לקבלת פירורים גסים ולחים.
  • 3 שומרים בקירור.
  • הכנת העוגה:
  • 1 מקציפים את החמאה עם הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קרם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים עד שנטמעת בתוך התערובת.
  • 4 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבלים כמה שפחות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מוזגים חצי מהתערובת לתבנית אינגליש קייק ומשטחים.
  • 6 מפזרים חלק מתערובת הקראמבל כך שתכסה את פני העוגה.
  • 7 מוזגים את מה שנותר מהתערובת ומכסים את הקראמבל בתבנית.
  • 8 מכסים את פני העוגה בשארית הקראמבל.
  • 9 אופים את העוגה בתנור למשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. שימו לב שחשוב לחכות שהעוגה תתקרר לגמרי טרם הוצאתה מהתבנית!
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת + משקל מטבח ביתי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)349380
חלבונים (גרם)5.01 5.46
פחמימות (גרם)4347
מתוכן סוכרים (גרם)24.35 26.54
שומנים (גרם)18.2 19.84
מתוכם שומן רווי (גרם)8.3 9.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.07
כולסטרול (מ"ג)80.21 87.42
נתרן (מ"ג)148.1161.42
סיבים תזונתיים (גרם)0.69 0.76
מים (גרם)9.149.96
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.3520
ויטמין B (מ"ג)0.460.51
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.677.27
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.11
ויטמין C (מ"ג)0.070.08
ויטמין D (מק"ג)0.230.25
ויטמין E (מ"ג)0.210.23
ויטמין K (מק"ג)0.320.34
סידן (מ"ג)27.1829.62
ברזל (מ"ג)0.40.44
מגנזיום (מ"ג)99.8
זרחן (מ"ג)38.9542.45
אבץ (מ"ג)0.420.46
אשלגן (מ"ג)47.2151.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.481.61
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.381.5
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.83.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.763

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 27.3% 7.5% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.