דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
    ראש כרובית נקייה
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון
  • ביצים - 4 יחידותL
  • שום - 2 שיניים
    כתוש/קצוץ
  • קמח מצות - 1/4 כוס - סה"כ (31 גרם)
  • פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
    צרור עלי ם טריים קצוצים
  • בצל ירוק - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (75 גרם)
    צרור גבעולים קצוצים
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת כרובית עם ירקות
  • 1 לפרק את ראש הכרובית לפרחים בודדים. להרתיח מספר דקות בסיר עם מים עד לריכוך ולאחר מכן למעוך את הכרובית הרכה בעזרת מזלג.
  • 2 לחמם במחבת את השמן ולטגן את הבצל עד להשחמה.
  • 3 לערבב בקערה את הכרובית, הביצים, השום, קמח המצה, הפטרוזיליה, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והכמון. לבחוש היטב, להוסיף למחבת ולטגן כ- 10 דקות על צד אחד.
  • 4 בעזרת מרית שטוחה להפוך לצד שני ולטגן עוד מספר דקות עד להשחמה.
  • 5 להעביר אל צלחת הגשה ולקשט בעלי פטרוזיליה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 21% 25.6% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב