מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לפרק את ראש הכרובית לפרחים בודדים. להרתיח מספר דקות בסיר עם מים עד לריכוך ולאחר מכן למעוך את הכרובית הרכה בעזרת מזלג.
- 2 לחמם במחבת את השמן ולטגן את הבצל עד להשחמה.
- 3 לערבב בקערה את הכרובית, הביצים, השום, קמח המצה, הפטרוזיליה, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והכמון. לבחוש היטב, להוסיף למחבת ולטגן כ- 10 דקות על צד אחד.
- 4 בעזרת מרית שטוחה להפוך לצד שני ולטגן עוד מספר דקות עד להשחמה.
- 5 להעביר אל צלחת הגשה ולקשט בעלי פטרוזיליה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.6% |
21% |
25.6% |
39.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב