מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לפרק את ראש הכרובית לפרחים בודדים.
- 2 להרתיח מספר דקות בסיר עם מים עד לריכוך.
- 3 למעוך את הכרובית הרכה בעזרת מזלג.
- 4 לחמם במחבת את השמן ולטגן את הבצל עד להשחמה.
- 5 לערבב בקערה את הכרובית, הביצים, השום, קמח המצה, הפטרוזיליה, הבצל הירוק הקצוץ, המלח, הפלפל והכמון.
- 6 לבחוש היטב ולהוסיף למחבת.
- 7 לטגן כעשר דקות בצד אחד.
- 8 בעזרת מרית שטוחה להפוך לצד שני ולטגן עוד מספר דקות עד להשחמה.
- 9 להעביר אל צלחת הגשה ולקשט בעלי פטרוזיליה.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.8% |
21% |
25.6% |
39.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב