דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ארנצ`ינו תרד וריקוטה
כדורי תרד וריקוטה מושלמים מהמטבח האיטלקי
  • הכנת האורז:
  • 1 מבשלים את האורז במים ומלח עד שכל המים נספגים והוא נותר רך ומעט דביק. מסירים מהאש.
  • 2 כשהאורז חם מוסיפים תוך כדי ערבוב את החמאה, גבינת הפרמזן והחלמונים. מוסיפים את אבקת הזעפרן ובודקים אם צריך עוד מלח.
  • 3 משטחים את האורז על תבנית מתכת כדי שיתקרר מהר.
  • הכנת המלית + הטיגון:
  • 1 שוטפים היטב את עלי התרד, חולטים אותם למשך כ- 2 דקות במים רותחים ומעבירים מיד למי קרח.
  • 2 סוחטים היטב את עלי התרד, קוצצים ומניחים במסננת כשעה.
  • 3 לאחר כשעה מערבבים את התרד הסחוט עם הגבינות ומוסיפים את התבלינים.
  • 4 יוצרים משטח של אורז על כף היד, ממלאים במרכזו מעט מתערובת הגבינה וסוגרים לכדור בגודל כדור פינג-פונג.
  • 5 מגלגלים את כדורי האורז בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק רותח (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) עד להשחמה יפה מכל הכיוונים.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בארנצ`ינו לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי בקבוק שמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את אבקת הזעפרן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 36.2% 21.9% 36.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב