מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 578 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג שלם מושלם בתנור
- 1 לחרוץ 3 חתכים על כל דג דניס שלם (כ- 400 גרם לדג אחד). להניח את הדגים בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ולהכניס את פרוסות השום אל תוך החריצים שבדגים.
- 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי תערובת שמן הזית (מלבד הלימון). חצי מכמות תערובת שמן הזית להכניס אל תוך בטן הדגים יחד עם פרוסות הלימון. את שאר התערובת למרוח על הדגים ולעסות אותם מעט.
- 3 לפזר את הפפריקה החריפה מעל הדגים, להוסיף את שמן הזית ולפזר בין הדגים את שארית הכוסברה (לא קצוצה) ופרוסות העגבניות הדקות. מי שאוהב חריף יכול להוסיף גם פלפל אחד חריף באמצע (לא חובה).
- 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות את הדגים השלמים למשך כ- 15-20 דקות.
- 5 להגיש עם פלחי לימון ולתבל עוד אם צריך לפי הטעם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
32.2% |
57.2% |
8.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב