דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקישואים)

  • הקישואים
  • קישוא - 2 יחידות גדולות - סה"כ (580 גרם)
    מגורדים ופרוסים לעיגולים
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • הציפוי
  • קמח שקדים - 1/2 כוס - סה"כ (42 גרם)
  • ביצה - 2 Large
    טרופות
  • לטיגון
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לפי הצורך
  • להגשה
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    סחוט טרי

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל קישואים ללא גלוטן
שניצל ירוק מקישואים
  • 1 לפזר את המלח והפלפל השחור על הקישואים המגורדים והפרוסים (ראו הערה בנוגע לגירוד הקישואים), לערבב היטב ולהניח בצד לכ- 10 דקות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת.
  • 3 לטבול את פרוסות הקישואים בקמח השקדים ולאחר מכן בביצים הטרופות, לטגן במחבת החמה למשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה ולהניח על נייר סופג.
  • 4 להעביר לכלי הגשה, לקשט כיד הדמיון ולפני ההגשה לטפטף את מיץ הלימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מי שלא צליאקי יכול להשתמש כמובן בקמח רגיל. בשלב הראשון מגרדים את הקישואים בעדינות (הכוונה לא לקלף אותם אלא רק להוריד את השכבה החיצונית שיש בה פגמים על הקליפה). בשלב השני לפרוס את הקישוא לפרוסות כדי להמשיך את התהליך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 55.7% 18.2% 21%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.42 (1.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב