דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק עלים במילוי ריבה ואגוזים
מאפה קל להכנה וטעים מאוד
  • 1 להפשיר את הבצק למשך לילה במקרר.
  • 2 בינתיים לערבב את האגוזים עם הריבה (להשאיר בצד 2 כפות מהריבה לציפוי), הקינמון, הציפורן והיין המתוק (אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 3 לרדד מעט את הבצק, להניח כפית מתערובת מילוי האגוזים, לקפל לגליל, למרוח בביצה הטרופה, לעשות חתכים בעזרת סכין ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 4 להוציא את המאפים מהתנור ולהבריש אותן ב- 2 כפות הריבה שהשארנו בצד בעודן חמות. תיהנו ממאפים ביתיים וטעימים במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את הפשרת בצק העלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 43.7% 10.8% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב